Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες του Παλαιστινιακού λαού!

 


Το σωματείο εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Ν. Αχαΐας, στηρίζει τον λαό της Παλαιστίνης και καταγγέλει την απαραδέκτη στάση της κυβέρνησης ΝΔ που εμπλέκει όλο και περισσότερο την χώρα μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ για την ενεργότερη συμμετοχή της Ελλάδας στο μακελειό των λαών της Μέσης Ανατολής.

Απαιτούμε να μην υπάρξει η παραμικρή αξιοποίηση της στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, όπως κάνει η κυβέρνηση, παραχωρώντας την 112 Πτέρυγα Μάχης για να μετασταθμεύσουν οι Αμερικανοί δεκάδες αεροσκάφη τους, υποστηρικτικά μεταγωγικά, ιπτάμενα τάνκερ κ.ά

Πρόκειται για μια επικίνδυνη κλιμάκωση, που από τη μια μεριά θέλει να καταστήσει συνένοχο τον ελληνικό λαό στο μακελειό του Παλαιστινιακού λαού και από την άλλη μετατρέπει και την Ελευσίνα σε πιθανό στόχο αντιποίνων με όλους τους κινδύνους που αυτό ελλοχεύει».

Η κυβέρνηση με τη συμφωνία των ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ κλιμακώνει την εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και στη στήριξη του κράτους - δολοφόνου του Ισραήλ.

Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου αλλά και όλη την εργατική τάξη:

  • Να μην αποδεχθούν τη μετατροπή της χώρας μας από άκρη σε άκρη σε ένα απέραντο ορμητήριο των μακελάρηδων, που δεν διστάζουν να προχωρήσουν σε φρικτές σφαγές για να ελεγχθούν οι μπίζνες και τα κέρδη των πετρελαιάδων και άλλων μεγάλων συμφερόντων που κρίνονται στην πολύπαθη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
  • Να συνεχίσουν τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης για τον Παλαιστινιακό λαό που βρίσκεται μπροστά σε ενδεχόμενη γενοκτονία.

Καμία σκέψη για αξιοποίηση της στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας από ΗΠΑ - ΝΑΤΟ.
Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα «Ψαρά». Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
Να σταματήσει κάθε οικονομική - πολιτική - στρατιωτική συνεργασία με το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ.