ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

Το σωματείο Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας χαιρετίζει όλους του εργατοϋπάλληλους που συμμετείχαν στην μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση στις 10 Ιούνη

Ο λαός έγραψε χθες ακόμα μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του. Η Πάτρα πλημμύρησε από Κόσμο, έστειλε μήνυμα αγώνα και μάχης, κλιμάκωσης του αγώνα μας.

Η επιτυχία της απεργίας είναι η καλύτερη απάντηση στην κυβέρνηση της ΝΔ και στον Υπουργό Εργασίας καθώς εκφράστηκε η παλλαϊκή και ομόθυμη απαίτηση: Το νομοσχέδιο είναι για τα σκουπίδια. Δεν διορθώνεται. Δεν βελτιώνεται. Αποσύρετε το τώρα!

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους εργαζόμενους, τις νέες και τους νέους που στην απεργία στις 10 Ιούνη έκαναν για πρώτη φορά ένα μεγάλο βήμα. Όλους αυτούς που πήραν σε αυτή την απεργία, το βάπτισμα του πυρός, έκαναν την πρώτη τους απεργία. Το σωματείο μας είναι δίπλα τους.

Δεν υποχωρούμε! Δεν θα επιτρέψουμε να πειραχτεί από εργοδότη ούτε μία τρίχα απεργού! Θα βρουν μπροστά τους όλο το κίνημα!

Η δύναμη και το δίκιο είναι με το μέρος μας. Είναι με τους πολλούς και τους βασανισμένους. Είναι με τους εργαζόμενους. Την επόμενη βδομάδα κλιμακώνουμε τη δράση μας!

Είμαστε όλοι σε θέσεις μάχης! Καμία ώρα χαμένη, όλοι στους δρόμους!

Όλοι στον αγώνα. Όλοι στο σωματείο. Θα νικήσουμε!