16 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ-Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας! Το νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης να πεταχτεί στα σκουπίδια!

16 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας! Το νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης να πεταχτεί στα σκουπίδια!

Το σωματείο Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας χαιρετίζει όλους του εργατοϋπάλληλους που συμμετείχαν στην μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση στις 10 Ιούνη. Με αυτή την απεργία ο λαός έγραψε ακόμα μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του. Η Πάτρα πλημμύρησε από Κόσμο, έστειλε μήνυμα αγώνα και μάχης, κλιμάκωσης του αγώνα μας. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους εργαζόμενους, τις νέες και τους νέους που στην απεργία στις 10 Ιούνη έκαναν για πρώτη φορά ένα μεγάλο βήμα.

Δώσαμε  βροντερή, δυναμική απάντηση σε κυβέρνηση και εργοδοσία ότι απορρίπτουμε την “πρόοδο” και τον “εκσυγχρονισμό” τους, τους όρους δουλείας που θέλουν να μας επιβάλουν. Δε δεχόμαστε να δουλεύουμε ήλιο με ήλιο, χωρίς δικαιώματα και αφοπλισμένοι,  για να εξασφαλίζουν  κέρδη οι εκμεταλλευτές μας και εμείς χαμοζωή. Σήμερα "πρόοδος" είναι η μείωση του ημερήσιου εργάσιμου χρόνου και όχι οι συνθήκες δουλειάς του 1920.

Οι μάχες της περιόδου είναι μία σπουδαία παρακαταθήκη για να πεταχτεί στον "κάλαθο των αχρήστων" το αντεργατικό τερατούργημα, να μπουν οι βάσεις μιας πραγματικής εργατικής - λαϊκής συνολικής αντεπίθεσης.

Η μαζική – μαχητική πανεργατική απεργία στις 10 Ιούνη μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια, για την κλιμάκωση του αγώνα μας στις 16 Ιουνίου μπροστά στην ψήφιση του αντεργατικού νομοσχεδίου. Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να πλημμυρίσουν πάλι οι δρόμοι της Πάτρας από χιλιάδες εργαζόμενους.

Και θέλουμε και μπορούμε να φέρουμε τα πάνω – κάτω! Το νομοσχέδιο – έκτρωμα να πεταχτεί στα σκουπίδια! Απορρίπτουμε τη σαπίλα και τη βαρβαρότητα που ζούμε δυναμώνοντας τον αγώνα μας. Αυτή η δύναμη θα γίνει ακόμα πιο μεγάλη όσο περισσότερο οργανωνόμαστε στο σωματείο μας. Καλούμε τους συναδέλφους να κάνουν το βήμα χωρίς φόβο.

Όλες και όλοι στην Απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 16 Ιούνη και ώρα 10:30πμ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Παίρνουμε αποφασιστικά μέρος και στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 16 Ιούνη
και ώρα 7:00μμ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.