Δελτίο Τύπου για παρέμβαση στα σούπερ μάρκετ


Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων σε Eμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που κάνει στα σούπερ μάρκετ από την αρχή της πανδημίας πραγματοποίησε και χθες και σήμερα 13-14 Απρίλίου κοινή παρέμβαση με την Αντιδήμαρχο Υγείας Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων Βίβιαν Σαμούρησε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Πάτρας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να καταγράψει τις ελλείψεις όσο αφορά τα μέτρα προστασίας για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων. 
Παρόλο που μέσα από την συλλογική δράση και διεκδίκηση έχουν παρθεί κάποια μέτρα αυτά παραμένουν ελλιπή. Οι εργαζόμενοι είναι εκτεθειμένοι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μένουν απροστάτευτοι να δουλεύουν ασταμάτητα για να παράγονται απίστευτα κέρδη!
Καλούμε τους συναδέλφους να έρχονται σε επαφή με το σωματείο μας. Να καταγγέλουν οποιοδήποτε φαινόμενο εργασιακής αυθαιρεσίας.
Να ορθώσουμε ανάστημα!!!
Το κλαδικό μας σωματείο θα συνεχίσει την συλλογική διεκδίκηση. Με τον επόμενο σταθμό την αυριανή μέρα, Τετάρτη 15 Απρίλη!  Μέρα πανελλαδικής δράσης και διεκδίκησης για τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ. 
Θα βρεθεί από το πρωί στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, παίρνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί μέτρα προστασίας και υγείας στους χώρους δουλειάς.
ΤΟ ΔΣ