Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Πριν λίγες μέρες βγήκε στην δημοσιότητα η τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου της Αθήνας σύμφωνα με την οποία ορίζεται προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων ελλάδος χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο γνωστός εργοδότης συνδικαλιστής Καραγεωργόπουλος. Αυτή η απόφαση πάρθηκε ύστερα από τα στοιχεία που κατέθεσαν οι δυνάμεις της ΔΑΣ στο δικαστήριο που αποδείκνυαν ότι ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής είναι εργοδότης και άρα δεν μπορεί να εκπροσωπεί εργαζόμενους. 
Αυτή η απόφαση φανερώνει με τον πιο έκδηλο τρόπο ότι σημερινός συσχετισμός που αποτυπώνεται στην ΟΙΥΕ και κατ’ επέκταση και στη ΓΣΕΕ είναι προϊόν εκβιασμών, νοθείας και της εργοδοτικής παρέμβασης.
Υπενθυμίζουμε προς γνώση και συμμόρφωση:
Ο τέως πρόεδρος της ΟΙΥΕ Καραγεωργόπουλος και υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΓΣΕΕ, ο εργοδότης συνδικαλιστής που πηδά από οργάνωση σε οργάνωση για να τις λερώνει, βρέθηκε αγκαλιά με 4 επιχειρήσεις σε διαφορετικούς τομείς και οικονομικούς κλάδους στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Αφού λοιπόν ο συνδικαλιστής εργοδότης της ΠΑΣΚΕ δεν μπορεί πλέον να κρύψει τις βρωμίες του και οι εργαζόμενοι του γυρίζουν την πλάτη, ξεκινάει και πάλι τους εκβιασμούς και τις απειλές. Γι’ αυτό και θέλει να πιστεύουν οι εργαζόμενοι ότι όποιος "φεύγει από το μαντρί" μπορεί και να μην έχει δουλειά την επόμενη μέρα. Δεν φτάνει η αγωνία των εργαζομένων που ενώ καθαρίζουν το νοσοκομείο καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες δεν έχουν σταθερά δικαιώματα, έχουν και τον εργοδότη με την προβιά του συνδικαλιστή να τους τρομοκρατεί. 
Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δεν τρομοκρατούνται, και ούτε έχουν ανάγκη τον εργοδότη-συνδικαλιστή να τους υποστηρίξει. Την δουλειά τους την διεκδικούν χρόνια τώρα μέσα από τους αγώνες τους. Ξέρουν πολύ καλά ποιοι ήταν στο πλευρό τους όταν ήταν απλήρωτοι, όταν άλλαζαν χέρια οι εργολοβίες. Ξέρουν πολύ καλά ότι τα ταξικά σωματεία, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ είναι το αποκούμπι τους χρόνια τώρα χωρίς διακρίσεις. 
Ενημερώνουμε τον γνωστό συνδικαλιστή αλλά και τα στηρίγματά του στο νοσοκομείο ότι θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε τους κίνηση. Ότι η τρομοκρατία που ασκείται από δημοσίους υπαλλήλους που έχουν την ευθύνη για την καθαριότητα, προς τους εργαζόμενους που γυρίζουν την πλάτη στον εργοδότη συνδικαλιστή δεν θα συνεχιστεί. Και μην βιαστούν να διαψεύσουν την σχέση τους... ξέρουμε τις κρυφές τους συναλλαγές. Είναι γνωστό ποιοι κάνουν τις πλάτες στον συνδικαλιστή-εργοδότη, ποιοι είναι "φίλοι του". Πρόσφατα κιόλας, ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε να χορεύουν ξέφρενα καναβαλικά!! Αλλά το καρναβάλι πέρασε και ο χορός πάνω στις πλάτες των εργαζομένων θα σταματήσει κύριοι, που χρησιμοποιείτε δημόσια αξιώματα για να τρομοκρατείτε.... οι μάσκες έπεσαν!!!!! 
Έχουμε και για σας ράμματα για τη γούνα σας... Γι΄αυτό μαζευτείτε!!!!!!