Τρίτη 11 Ιούνη, στις 7:30 στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας - Αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της Φριγκογκλάς

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το κλαδικό σωματείο εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Ν. Αχαΐας στέκεται αλληλέγγυο στους εργαζόμενους του εργαστασίου της Φριγκογκλάς που πετιούνται στην ανεργία για να συνεχίσει ο όμιλος ΔΑΥΙΔ να αυξάνει ακόμα περισσότερο  τα κέρδη του.
Η απόφαση της εργοδοσίας να κλείσει το εργοστάσιο δείχνει ότι οι επιχειρηματίες δε λογαριάζουν τίποτα μπροστά στην αύξηση και διασφάλιση των κερδών τους. Γι’ αυτό και με την ανοχή της κυβέρνησης κλείνουν τα εργοστάσια και επενδύουν αλλού, σε άλλους κλάδους, αλλά και χώρες με μειωμένα μεροκάματα. Αφού πρώτα ξεζούμισαν για δεκαετίες τους εργαζόμενους, τώρα τους πετούν σαν στημένες λεμονόκουπες. 
Αυτή είναι η ανάπτυξη που λέει ότι έφερε η τωρινή κυβέρνηση, αυτή είναι η ανάπτυξη που θα συνεχίσει και η επόμενη. Αυτές οι κυβερνήσεις που υπηρέτησαν και θα συνεχίσουν να υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο μπορούν να φέρουν φτηνά μεροκάματα και ανεργία για τους εργαζόμενους και απίστευτα κέρδη για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.
Εμείς οι εργαζόμενοι δεν έχουμε καμιά δουλειά να εμπιστευόμαστε αυτούς που μας εξαθλιώνουν. Τους γυρίζουμε την πλάτη. Οργανωνόμαστε και παλεύουμε για τη ζωή που μας αξίζει ενωμένοι.
Συμμετέχουμε στις αγωνιστικές δραστηριότητες του Σωματείου Εργαζομένων στη ΦΡΙΓΚΟΓΚΛΑΣ που συνεχίζονται αυτές τις μέρες, ενάντια στις απολύσεις και το κλείσιμο του εργοστασίου.
Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση που διοργανώνει το σωματείο εργαζομένων της Φριγκογκλάς την Τρίτη 11 Ιούνη, στις 7:30 στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας