ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ - ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ – ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΟΥ
ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Πάρε μέρος στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση
του σωματείου μας στις 25 Απριλίου, στις 19:00
στο Eργατικό Κέντρο Πάτρας, 4ος όροφος.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Το σωματείο Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας το επόμενο διάστημα προχωράει σε εκλογές. 
Μαζικοποίησε τη δύναμη που υπερασπίζεται αταλάντευτα το δικαίωμα του εμποροϋπάλληλου και όλων των ιδιωτικών υπαλλήλων για ξεκούραση, για ανθρώπινα ωράρια εργασίας, για το δικαίωμά του στην Κυριακάτικη Αργία. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου ώστε να απαντάμε ακόμα πιο αποφασιστικά στην εργοδοτική τρομοκρατία και στην καταπάτηση των δικαιωμάτων μας. Έλα μαζί μας στον αγώνα για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς στην οργάνωση της πάλης μας ενάντια στα αντεργατικά νομοσχέδια που τσακίζουν τους μισθούς και τα δικαιώματά μας.
Το σωματείο μας πάει κόντρα στα σχέδια της εργοδοσίας που μας θέλει όσο γίνεται πιο φτηνούς και ευέλικτους. Δεν μπορούμε να γίνουμε, ούτε θα γίνουμε σαν τις ξεπουλημένες ηγεσίες που μέχρι τώρα πλειοψηφούσαν στο εργατικό κέντρο Πάτρας. Που κρατάνε τις καρέκλες τους με ψεύτικους συσχετισμούς για να καθ' υποτάξουν την εργατική τάξη και να την δώσουν βορά στην εργοδοσία. Τέτοιοι είναι και γι’ αυτό μας πολεμούν σε κάθε μας βήμα. Δεν επιτρέψαμε και ούτε θα επιτρέψουμε να κάθονται στο σβέρκο μας ψεύτικες πλειοψηφίες και να συναποφασίζουν με τα αφεντικά μας το αίσχος των 586 ευρω. Έτσι έκανε στα μουλωχτά πάλι η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ πρόσφατα.
Η οργάνωση σας στο σωματείο μας και η μαζική συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες του, θα δώσει τεράστιο χαστούκι σε εργοδότες και εργοδοτικούς συνδικαλιστές. Μην μένεις θεατής σε αυτή την κατάσταση. Όλα ανατρέπονται αν οργανωθείς.
Στο σωματείο μας μπορούν να εγγραφούν εργαζόμενοι που εργάζονται σε εμπορικά καταστήματα χονδρικής και λιανικής πώλησης, Σούπερ μάρκετ, Πολυκαταστήματα, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ΑΕ, ΟΕ, ΕΠΕ. ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι στον Ν. Αχαΐας.
Συναδέλφισσα, συνάδελφε,
Μας γνωρίζετε καλά, βλέπετε καθημερινά τη δράση μας. Η ενίσχυσή της όμως περνάει μέσα από τα δικά σας χέρια. Το σωματείο μας δυναμώνει μόνο μέσα από την δική σου συμμετοχή!
Γίνε μέλος, πάρε μέρος στις αρχαιρεσίες. Μην φοβάσαι τίποτα. Κάνε αυτούς να σε φοβούνται.

Πάρε μέρος στην εκλογοαπολογιστική
γενική συνέλευση
του σωματείου μας στις 25 Απριλίου, στις 19:00
στο Eργατικό Κέντρο Πάτρας, 4ος όροφος.


Σχόλια